Blomsterbyen.net

Thai Flower

Thai Flower er en av de få automatene på markedet hvor man har lagt temaet til Thailand. Thailand er et land nordmenn har et meget godt forhold til og et land hvor vakre blomster er å finne på hvert et gatehjørne. Dessverre er det ikke mulig å få mange av disse vakre eksotiske blomstene til å overleve i kalde Norge, men med denne vakre og fargerike automaten, er det lett å drømme seg bort til varme eksotiske strøk.

 

Østen har ofte vært utgangspunkt for spilleautomater, men referanser til Thailand er det ikke ofte man ser presentert i denne mediet. Takket være Barcrest, som har lisensavtale med Reel Time Gaming, kan alle nå glede seg over å ha en liten del av Thailand med seg hvor enn man er. Med et vakkert, frodig tema og flere distinkte henvisninger til thailandsk kultur, kan Thai Flower spilles på både pc, mobil og nettbrett.

 

Thai Flower er en blanding mellom Thailand og den ikoniske lotusblomsten som er å finne over hele landet, enten det er i templer, dammer, restauranter eller selv i ellers lite innbydende sumper. Den vakre blomsten kaster lys og glede over selv de mørkeste steder. Lotus er faktisk den tradisjonelle blomsten innen buddhismen og den er ansett som et meget viktig og hellig symbol over hele Thailand.

 

Grunnleggende enkel med store gevinster

Thai Flower, som kan spilles på de fleste norske nettcasinoer, er en meget enkel spilleautomat og man trenger på ingen måte mye erfaring med denne type spill for å kunne kose seg med Thai Flower. Med fem hjul og 10 gevinstlinjer holder man det her helt enkelt, men fortsatt engasjerende og spennende. Som spiller kan du selv stille inn både antall linjer du vil spille på og du kan selvsagt sette innsatsen på hver linje til et beløp du føler deg komfortabel med.

 

På det laveste spiller du bare med 0,10 mynter på hver linje, men du kan også stille inn automaten til maks innsats som lar deg satse 500 mynter på et enkelt spinn. Som vi sa, enkel, men full av spenning. Liker du å gamble og drømmer om å vinne store summer, kan Thai Flower helt klart være en automat for deg. Selv om den kan ha et uskyldig vakkert ytre, kan den friste med gevinster på hele 250.000 mynter, og spiller du med litt høyere innsats kan du bringe hjem noen virkelig blomstrende gevinster.

 

Slående symboler og sensuelle lyder

Symbolene på Thai Flower er slående og gir en varm følelse av Thailand. I tillegg er automaten utstyrt med et meget passende lydspor som transporterer deg til en vakker, rolig thailandsk hage hvor det kan virke som om verden står stille. Lander du litt større gevinster, vil du også kunne se fram til flere fargerike, eksplosive animasjoner som nærmest kommer flyvende ut av skjermen.

 

Thai Flower er en automat man ikke bør dømme bare på navn og utseende. I tillegg til vakre farger, meget god grafikk som følges opp med levende animasjoner og store gevinster, kommer automaten også med både wilds og scatter som hjelper deg i jakten på de vakreste blomster og store gevinster. Gratisspinn får du selvsagt også med på kjøpet og den vakre thailandske prinsessen vil belønne deg med gevinster på 1,000 ganger innsatsen din om hun lander på alle fem hjulene.

 

Hvis du er en fan av Thailand eller bare søker en avslappende spilleautomat å spille på, som har både store gevinster og gratisspinn, vil du elske Thai Flower. Dette er en gjennomført vakker automat som mange spillere vil falle hardt for. Dette er dog ikke automaten for dem som bare jakter de store gevinstene og søker 100% spenning på hvert eneste spinn. Er du den typen spiller, bør du heller prøve lykken på automater som Vikings Go Berzerk fra Yggdrasil, eller klassikeren Starburst fra NetEnt.

Privacy Policy