Blomsterbyen.net

Flowers

Dette er en populær spilleautomat fra NetEnt som ble lansert i 2011. Spillet har et fargerikt design basert på ulike blomster, i tillegg til de vanlige kortvalørene man finner i andre spill. Dette spillet er i all hovedsak kjent for å ha en stor maksimal gevinst, ergo finnes det i dette spillet et stort potensial for å endre sin egen økonomiske hverdag. Den maksimale gevinsten som kan vinnes i løpet av et spill er375 000 mynter i følge AltOmCasino.net, men dette gjelder kun på maksimalt innsatsnivå.

Det er faktisk mulig å spille på fem ulike innsatsnivåer, og om du spiller på maksimalt nivå kan du vinne helt opp til 375 000 mynter. Uansett vil begge disse tallene omgjøres til en maksimal gevinst på 5000 ganger innsatsen din. Denne gevinsten vinnes om du får en skjerm fulle av wild-symbol, problemet er bare at gevinsten bli ganget med tre i løpet av gratisspins-modusen, så det maksimale potensialet ligger faktisk på 15 000 ganger innsatsen. Med andre ord har NetEnt regnet feil på spilleautomaten sin og opplyser dermed at det kun kan vinnes 5000 per spill. Men, dette skal vi ikke klage på!

Denne spilleautomaten er tilgjengelige på både datamaskiner, iPad, iPhone og Android-enheter.

Single og doble blomstersymbol

Det er verdt å forklare forskjellen på single og doble blomstersymbol. Generelt er denne spilleautomaten utrustet med 30 betalingslinjer og fem ulike hjul, allikevel er det mulig å vinne på kombinasjoner som ikke er mulig på sammenlignbare spilleautomater. Grunnen til dette er at alle blomstersymbolene er tilgjengelige som både single og doble symboler på hjulene. Hvis du får tre single og to doble symboler av den samme blomsten på en betalingslinje, vil du få utbetalt for syv like. Spilleautomatene har også single wild-symbol på alle hjulene i løpet av grunnspillet, og disse symbolene kan erstatte alle andre symboler, unntatt scatter. Disse scatter-symbolene kan utløse gratisspins, som igjen inneholder flere wild-symbol, som igjen gjør det enklere å vinne store gevinster.

I likhet med blomstersymbolene, fungerer scatter også både som singel og dobbelt symbol. Hjul nummer én og fem har kun single wild-symbol, mens hjul nummer to, tre og fire har både single og doble wild-symbol. For å utløse gratisspins må det dukke opp fire eller flere scatter på hjulene. Fire scatter blir til ti gratisspins, fem scatter blir til 15 gratisspins, seks scatter blir til 20 gratisspins, syv scatter blir til 25 gratisspins, og åtte scatter blir også til 25 gratisspins. Som du kan se, finnes det god verdi i å få så mange scatter som mulig. I løpet av gratisspins er alle gevinstene ganget med tre. I tillegg til dette vil også alle wild-symbol bli overført til stablede wild-symbol i løpet av alle gratisspins. Dette betyr at det er mulig å fylle hele skjermen med wild-symbol.

Tilbakebetalingsprosenten

Tilbakebetalingsprosenten er på 96,3%, noe som er over gjennomsnittet sammenlignet med lignende spilleautomater. Det er enkelt å endre på innstillingene i løpet av spillet, og du kan velge mellom ulike valører på myntene du ønsker å satse med. Du kan velge helt fra beskjedne 0,01 helt til 0,50 i valør, noe som gjør denne spilleautomaten perfekt for alle typer spillere, med alle typer budsjetter.

Jackpoten på denne spilleautomaten er verdt 2000 mynter, og blir vunnet når du får fem doble røde blomster-symbol fra venstre til høyre på en av de aktiverte betalingslinjene.

De fleste symbolene på dette spillet har doble motparter, med unntak av wild-symbol. Denne kommer ikke med en dobbel motpart, men den har muligheten til å erstatte alle andre symboler, utenom gratisspins-symboler. Merk deg også at wild-symbol alltid kun vil regnes som et symbol, uansett hva som sto der tidligere.

Privacy Policy