Blomsterbyen.net

Aquarama

Visste du at vakre Kristiansand kan skilte med Sørlandets største innendørs badeanlegg? Det stemmer – fantastiske Aquarama er faktisk det største, og anlegget har en meget sentral beliggenhet, nemlig på Bystranda i Kristiansand.

Aquarama har tre fokusområder: trening, bad og spa, hvor hver avdeling byr på det beste av det beste.

Trening

På Aquarama kan du trene i flotte, elegante lokaler med mordene treningsutstyr. Enten du vil trene alene på apparater eller bli med på gruppetrening, tilbys det her et suverent utvalg av muligheter. På Aquarama blir det lagt vekt på at alle, uansett ferdighetsnivå eller alder, skal kunne trene i et hyggelig miljø, noe som også er tatt hensyn til i form av aktivitetene og apparatene som tilbys.

Mens du trener kan du også nyte den fantastiske utsikten over den vakre skjærgården i Kristiansand, takket være treningssenteret panoramavinduer og beliggenheten i 3. etasje.

Bli medlem!

Du kan bli medlem eller betale per besøk, hvor begge mulighetene kan inkludere bad eller kun trening. Medlemskap tilbys fra 549,- kroner per måned, hvis du velger bindingstid, men du kan også velge oppgradert medlemskap som inkluderer bad, spa eller medlemskap uten bindingstid mot et tillegg i prisen. Studenter får selvsagt redusert pris.

Et enkeltbesøk i treningssenteret koster 170,- kroner, eller 210,- kroner for trening inkludert bad.

Aktiviteter

Det arrangeres ulike treningsaktiviteter som både inkluderer faste treningsopplegg og ulike engangsaktiviteter. Faste gruppetimer inkluderer blant annet dans, styrke, puls, step og zumba, i tillegg til AquaFitness, pilates og yoga. Du kan også bli med på innendørs eller utendørs løpetrening og sykkeltrening med treningstyper som blant annet inkluderer intervall og utholdenhet.

Bad

Aquarama kan skilte med et fantastisk bad, og også her får du enestående utsikt med på kjøpet.

Flott idrettsbasseng med stupetårn

For alle som vil trene, finnes det et idrettsbasseng med olympisk størrelse, dvs. 50 meters lengde og 25 meters bredde. Her er alle velkomne – enten du trener litt nå og da, er elitesvømmer eller ønsker å være med på et svømmekurs. Dette anlegget har også et stupetårn med ulike stupehøyder som inkluderer 1, 3, 5, 7,5 og 10 meter. Det er totalt 10 stupebrett i stupeanlegget.

Morsomt badeland

Badelandet er så klart barnas favoritt, og det er ikke rart! Her er det både plaskebasseng for de minste, og et større basseng for litt større barn. I tillegg vil du i badelandet finne et bølgebasseng og en morsom strømkanal. Alle som liker å klatre, kan prøve seg i klatreveggen som strekker seg opp fra vannet, mens surfeentusiaster kan prøve seg i badelandets surfebølge. Til slutt er det selvfølgelig også et flott utvalg av vannsklier for både store og små, blant annet en hurtigsklie på 51 meter og en familiesklie på 90 meter. Hvis man ønsker en roligere badeaktivitet, finnes det også et deilig boblebad.

Et herlig spa

Både kvinner og menn elsker en deilig spaopplevelse og det får man så absolutt på Aquarama Spa.

Målet med Aquarama Spa er å bringe gjestene nærmere havet, og det gjør de så absolutt. Lokalene ligger like ved vannkanten og man føler virkelig at man er i ett med havet med et besøk på dette deilige spaet. Behandlingene og behandlingspersonalet sørger for en beroligende og avslappende opplevelse som garantert vil roe både kropp og sjel – og det hele tilbys i nydelig lokaler, hvor alt er tenkt på for en fantastisk spa-opplevelse.

Behandlinger

Av behandlinger kan du velge blant en rekke ulike opplevelser fra en innbydende meny. Hva med for eksempel «Havets champagnebehandling» eller en «Aquarama lift»? Eller kanskje du ønsker en par-massasje for å feire en romantisk dag med kjæresten?

Her vil du garantert finne det du har behov for innen spa-behandlinger!

Privacy Policy