Blomsterbyen.net

Action-utflukt til Evje

Er du på jakt etter en actionfylt og adrenalinpumpende opplevelse? Da bør du så absolutt vurdere en action-utflukt til Evje!

TrollAktiv på Evje kan skilte med storslagne og spenningsfylte aktiviteter, og stedet ligger kun 1 times kjøring fra Kristiansand sentrum. Dette er stedet hvor du og vennene dine, eller også familien, kan nyte en perfekt dag ute i naturen med spenning og fantastiske naturopplevelser.

TrollAktiv tar også gledelig imot grupper som for eksempel skoleklasser eller firmaer som ønsker et spesielt og litt annerledes opplegg.

Hva kan oppleves?

Her bugner det av aktiviteter for alle og enhver, både på sommerstid og vinterstid.

White water rafting

TrollAktiv var tidlig ute med rafting i Norge. Allerede i 1994 starter de med rafting i Otra, noe som tidlig gjorde dem til en av landets mest erfarne og solide aktører innen rafting. I utgangspunktet er minstekravet for «white water rafting» at man har fylt 12 år og er høyere enn 140 cm, men det kreves nok også litt ekstra guts for å bli med på dette fantastiske actioneventyret som arrangeres hver dag i månedene april til oktober.

Raftingen varer i omtrent tre timer, så det er så absolutt ikke mangel på verken utfordringer eller latterbrøl. Her vil du sammen med erfarne guider få bli med på rafting gjennom utfordrende og vakre Syrtveitfossen. Enten du er alene eller ønsker å arrangere en gruppeaktivitet, er dette midt i blinken, da gruppen kan ha en størrelse på alt fra 1 til 70 personer.

Avhengig av temperatur og sesong, må du huske å ta med deg badetøy eller ulltøy, i tillegg til joggesko og håndkle. Redningsvest, våtdrakt, hjelm og vindtett jakke får du utlevert, og det er også mulig å leie våt-sko for de som ønsker det.

Familierafting

Familierafting er perfekt for alle med litt mindre barn. Her kan nemlig barn helt ned til 6 årsalderen som er nådd 110 cm i høyde få bli med på rafting. Dette er en litt kortere tur som varer i alt fra to til tre timer, og en flott familieaktivitet for alle som elsker å ha det gøy i vannet.

Før turen settes i gang, får alle en grundig gjennomgang, samt veiledning og instruksjoner. Her vil hele familien få en minnerik rafting-opplevelse, og få bli med aktiviteter og morsom lek i den magiske Syrtveitfossen.

TrollPASS mega

TrollAktiv tilbyr også en rekke landfaste aktiviteter, og med TrollPASS mega får du oppleve det hele. Med et slikt pass får du bli med på hele 4 flotte aktiviteter som inkluderer klatrevegg, zipline, BMX og en grottetur i The Cave.

TrollPASS mega passer for familier med barn over 6 år, men aktivitetene er ikke egnet for voksne som veier mer enn 130 kg. Passet er gyldig i tre timer, og det er også mulig å betale et tillegg på 150 kroner og få en billett til QuickJUMP – et fritt fall på hele 12 meter.

Så ta med gode joggesko og godt humør, og la barna få prøve seg på noen artige utfordringer. Ja, kanskje blir det også noen utfordringer for far og mor?

TrollPASS mini 1 time

TrollPASS mini er som navnet tilsier et mindre pass som kun varer i en time. Med dette passet kan du velge to av aktivitetene som tilbys i TrollPASS mega.

En rekke andre spennende opplevelser

Ovennevnte er kun et utvalg av alle aktivitetene som tilbys. Andre aktiviteter inkluderer blant annet kanoutleie, sykkelutleie, kajakk-kurs, paintball, trugevandring og stand up padling.

Her er det duket for morsomme opplevelser for familier, single, par og grupper – så sjekk ut mulighetene med TrollAktiv!

Privacy Policy